خبر خوب برای سهامداران خراسان؛
افزایش سرمایه ۵۷۰ درصدی پتروشیمی خراسان خراسان به نتیجه رسید
مجمع عمومی فوقالعاده شرکت پتروشیمی خراسان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، برند و مسئولیت اجتماعی تاپیکو، مجمع عمومی فوقالعاده شرکت پتروشیمی خراسان، از شرکتهای تابعه هلدینگ تاپیکو با موضوع افزایش سرمایه به ریاست حمزه وکیلی معاونت امور شرکتهای هلدینگ تاپیکو با حضور اعضای هیأتمدیره، مدیرعامل، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار، حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت و با مشارکت بیش از ۹۱ درصدی سهامداران در بجنورد برگزار شد.
در این نشست گزارش توجیهی افزایش سرمایه توسط مدیرعامل شرکت ارائه و پس از آن گزارش بازرس در این خصوص قرائت شد و سپس پیشنهاد افزایش سرمایه شرکت از مبلغ ۱/۷۸۹/۹۱۲ میلیون ریال به ۱۲/۰۰۰/۰۰۰ میلیون ریال، معادل ۵۷۰ درصد به رأی گذاشته شد و به تصویب رسید.
عیسی نوروزیپور، مدیرعامل شرکت پتروشیمی خراسان در این خصوص اظهار داشت: «افزایش سرمایه مصوبشده در راستای تقویت ساختار مالی شرکت، بهینهسازی ترکیب منابع مالی، بهرهمندی از معافیتهای مالیاتی قانونی و حمایت از برنامههای توسعهای انجام شده است.»
وی افزود: این اقدام نقش مؤثری در ارتقای بهرهوری و پایداری سودآوری و پتروشیمی خراسان در صنعت پتروشیمی خواهد داشت.
انتهای پیام/