تداوم تولید ملامین پتروشیمی خراسان با خریداری بهموقع تجهیزات کلیدی
مدیرعامل پتروشیمی خراسان از تداوم تولید واحد ملامین این پتروشیمی با خریداری بهموقع تجهیزات کلیدی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی، برند و مسئولیت اجتماعی تاپیکو، عیسی نوروزی پور با اعلام اینکه با هدف تداوم تولید و جایگزینی تیوب باندل قدیمی رآکتور واحد ملامین پتروشیمی خراسان، از شرکتهای تابعه هلدینگ تاپیکو خریداری «تیوب باندل جدید» از نوع سوپر آلیاژ با هزینهای بالغ بر 3 میلیون یورو از یک شرکت سازنده خارجی در دستور کار این مجتمع قرار گرفت، اظهارداشت: «باتصمیم خردمندانه هیات مدیره و تلاش و پیگیری همکاران فنی، خرید به موقع این تجهیزات کلیدی انجام شد که نتیجه این اقدام مهم تولید مستمر، بهرهوری بیشتر همراه با کاهش هزینهها و ریسکهای عملیاتی را به همراه خواهد داشت.»
مدیرعامل پتروشیمی خراسان با اشاره به اینکه با جایگزینی «تیوب باندل جدید»، ظرفیت تولید این واحد بهبود یافته و فرآیندهای تولید ملامین با کارآیی بالاتر و عمر طولانیتری ادامه خواهند یافت، تصریح کرد: این تجهیزات کلیدی از مواد با کیفیت بالا و مقاوم در برابر دمای بالای ۴۰۰ درجه سانتی گراد و فشار حدود ۱۰۰ برابر فشار اتمسفر ساخته شده است.
لازم به ذکر است که بزرگترین و حساسترین تجهیزات واحد ملامین در روزهای اخیر به شرکت پتروشیمی خراسان منتقل و نصب آن در برنامه تعمیرات اضطراری زمستانه قرار گرفته است.