دوره تخصصی آموزشی «استراتژی هلدینگ» با تدریس مدیرعامل هلدینگ سرمایهگذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین (تاپیکو) در حالی به کار خود پایان داد که این دوره ۶ ماهه در قالب ۳۴ ساعت آموزشی و طی ۱۷ جلسه دو ساعته بهصورت کارگاهی، مسالهمحور و مبتنی بر مشارکت فعال شرکتکنندگان برگزار شد.
دوره ۶ ماهه تخصصی آموزشی «استراتژی هلدینگ» پایان یافت؛
به گزارش مدیریت روابط عمومی، برند و مسئولیت اجتماعی تاپیکو، روحالله شهیدیپور در جلسه پایانی دوره تخصصی آموزشی «استراتژی هلدینگ» با اشاره به تشریح و تبیین مهمترین سرفصلهای دو کتاب «استراتژی بنگاه مادر»(تئوری و عمل) و «استراتژی گروه کسب و کار»، هدف از برگزاری این دوره آموزشی را ارتقای دانش و توانمندی مدیران و کارشناسان اعلام و ابراز امیدواری کرد که شرکتکنندگان با بهرهگیری از مباحث این دوره بتوانند نقش مؤثری در فرآیندهای تصمیمسازی و برنامهریزی راهبردی در هلدینگها ایفا کنند.
جلسه پایانی این دوره که با حضور مدیران ارشد و میانی هلدینگ تاپیکو و مدیران ارشد هلدینگهای سرمایهگذاری صنایع پتروشیمی و تاسیکو (سلولزی) همراه بود، با برگزاری آزمون پایانی (۷۰ سوال در ۴۰ دقیقه) و نظرسنجی اثربخش دوره (بیان نقاط قوت دوره و ارائه پیشنهاد برای بهبود دوره در نوبتهای بعدی) جمعبندی گردید.


