نخستین نشست هم‌اندیشی گروه صنعت سلولزی تأمین(تاسیکو) با هدف ترسیم نقشه راه صنعت سلولزی، هم‌افزایی میان شرکت‌های تابعه و بررسی راهکارهای ارتقای تولید و بهره‌وری با حضور قائم‌ مقام مدیرعامل هلدینگ تاپیکو، معاون شرکت‌ها و ارتقای عملکرد هلدینگ سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین، مدیرعامل هلدینگ تاسیکو، اعضای هیأت‌مدیره، مدیران ارشد هلدینگ و مدیران عامل شرکت‌های تابعه برگزار شد.

نخستین نشست هم‌اندیشی گروه صنعت سلولزی تأمین برگزار شد؛

به گزارش مدیریت روابط عمومی، برند و مسئولیت اجتماعی تاپیکو، قائم‌ مقام مدیرعامل هلدینگ تاپیکو در نخستین نشست هم‌اندیشی گروه صنعت سلولزی تأمین(تاسیکو) عقب‌ماندگی فناوری، ناترازی انرژی، ساختار متورم نیروی انسانی و هزینه بالای تأمین مالی را از مهم‌ترین چالش‌های صنعت سلولزی عنوان کرد.
اکبر میرزاپور رویکرد هلدینگ تاپیکو را مبتنی بر مسئولیت اجتماعی، حفظ اشتغال و توسعه مشارکت با بخش خصوصی دانست و با تأکید بر اینکه «چراغ کارخانه‌ها باید روشن بماند و توقف تولید مطلقاً ممنوع است»، بر تأمین مواد اولیه، افزایش تاب‌آوری تولید، مدیریت بهینه منابع انسانی، اتخاذ سیاستی انقباضی در جذب نیرو، مدیریت هزینه، جلوگیری از زیان‌دهی، تکمیل ترکیب هیأت‌مدیره شرکت‌ها و بهره‌گیری از ابزارهای مالی و ظرفیت‌های قانونی از جمله گشایش اعتبار اسنادی (LC)، اوراق گام، برات و عرضه محصولات در بورس کالا تأکید کرد.
همچنین مدیرعامل گروه صنعت سلولزی تأمین (تاسیکو) در این نشست هم‌اندیشی با تأکید بر اینکه هم‌افزایی، تعامل مستمر و همفکری میان شرکت‌های تابعه، پیش‌نیاز دستیابی به اهداف توسعه‌ای هلدینگ است، هدف از برگزاری این نشست را ایجاد ارتباط مؤثر میان مدیران، تبیین سیاست‌های راهبردی، رفع مشکلات و ارتقای عملکرد شرکت‌های زیرمجموعه عنوان کرد.
محمد رحمانی با تأکید بر اینکه استمرار تولید، مهم‌ترین مأموریت شرکت‌های تابعه است، تأمین پایدار مواد اولیه را نخستین الزام تحقق این هدف دانست و بر برنامه‌ریزی برای جلوگیری از هرگونه وقفه در چرخه تولید تأکید کرد.
وی همچنین آمادگی برای مدیریت ناترازی انرژی، افزایش بهره‌وری، بهبود فرآیندها، نوآوری، بازآموزی و ارتقای دانش تخصصی کارکنان، جانشین‌پروری، توسعه تولید مشارکتی، بهره‌گیری از فرصت‌های بازار کشورهای همسایه، مولدسازی دارایی‌ها، استفاده از ظرفیت بازار سرمایه و تعیین تکلیف چالش‌های مزمن شرکت‌ها را از مهم‌ترین اولویت‌های هلدینگ برشمرد.
در ادامه جمال اسمعیلی، عضو هیأت‌مدیره هلدینگ سلولزی با استناد به سیاست‌های بالادستی شستا، بر ضرورت مولدسازی زمین‌ها، املاک و ساختمان‌های شرکت‌ها با هدف افزایش گردش مالی و ارتقای بهره‌وری تأکید کرد.
حامد پاشازاده، عضو هیأت‌مدیره و معاون مالی و تأمین منابع هلدینگ تاسیکو نیز با اشاره به ضرورت تقویت هم‌افزایی میان شرکت‌های زیرمجموعه، از تدوین نقشه راه هلدینگ، اجرای راهبرد بهینه‌سازی پرتفوی و استقرار برنامه متمرکز مالی خبر داد و افزود: هلدینگ صنعت سلولزی از نظر دارایی، یکی از ثروتمندترین هلدینگ‌های شستا است، اما بخش مهمی از این ظرفیت‌ها هنوز به‌طور کامل بهره‌برداری نشده است.
وی با تأکید بر اینکه مولدسازی الزاماً به معنای فروش دارایی‌ها نیست، بر استفاده از تجربیات بخش خصوصی، تعیین تکلیف پرونده‌های حقوقی و موضوعات بلاتکلیف تأکید کرد.
لازم به ذکر است که در پایان این نشست، مدیران عامل، اعضای هیأت‌مدیره شرکت‌های تابعه و مدیران هلدینگ صنعت سلولزی ضمن طرح مسائل، چالش‌ها و پیشنهادهای خود، درباره راهکارهای اجرایی ارتقای عملکرد، افزایش هماهنگی و تحقق اهداف راهبردی هلدینگ با مدیرعامل تاسیکو به بحث و تبادل نظر پرداختند.