مدیرعامل هلدینگ تاپیکو در سومین نشست هم‌اندیشی مدیران روابط عمومی شرکت‌های تابعه، راهبردها و برنامه‌های جدید این هلدینگ در حوزه روابط عمومی، برند و رسانه را تشریح کرد.

در سومین نشست هم‌اندیشی مدیران روابط عمومی شرکت‌های تابعه اعلام شد؛

به گزارش مدیریت روابط عمومی، برند و مسئولیت اجتماعی تاپیکو، سومین نشست هم‌اندیشی مدیران روابط عمومی شرکت‌های تابعه با حضور مدیرعامل، قائم مقام و مدیر روابط عمومی، برند و مسئولیت اجتماعی هلدینگ تاپیکو و مدیران روابط عمومی این شرکت‌ها در محل ساختمان مرکزی هلدینگ سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین برگزار شد.
روح‌الله شهیدی‌پور در این نشست با اعلام راهبردها و برنامه‌های جدید هلدینگ تاپیکو در حوزه روابط عمومی، برند و رسانه، بر ساماندهی ارتباط فعال و موثر با رسانه‌ها تاکید کرد.
مدیرعامل هلدینگ تاپیکو تقویت برند و ساماندهی حوزه رسانه و روابط عمومی را یکی از راهبردهای اصلی این هلدینگ اعلام و تصریح کرد: «در حوزه اطلاع رسانی و تولید محتوا باید منافع کلیه ذینفعان شرکت‌ها در نظر گرفته شوند.»
وی با اشاره به اینکه «همه ما یک خانواده‌ بزرگ و معتبر هستیم»، ابراز امیدواری کرد که با نقش آفرینی فعال اعضای خانواده بزرگ تاپیکو و شستا در کنار سازمان تأمین اجتماعی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بتوانیم خلق ارزش‌‌ کنیم.
شهیدی‌پور در پایان با تاکید بر استفاده از ظرفیت‌های «اتاق رسانه شستا» توسط شرکت‌های تابعه، اظهارداشت: «دستاوردهای شاخص و فعالیت‌های ارزنده شرکت‌ها و هلدینگ‌ها می‌بایست به‌صورت دقیق و حرفه‌ای انعکاس داده شود و به اطلاع ذینفعان کلیدی برسد.»
همچنین در این نشست سید مهدی مدنی، مدیر روابط عمومی، برند و مسئولیت اجتماعی هلدینگ تاپیکو ضمن قدردانی از تلاش‌های ارزشمند مدیران روابط عمومی شرکت‌های تابعه در مسیر اقدامات تحول آفرین حوزه‌ رسانه و روابط عمومی این هلدینگ، گزارشی جامع از اقدامات مهم و اثربخش در سطح هلدینگ در این حوزه ارائه کرد.
لازم به ذکر است که در این نشست مدیران روابط عمومی شرکت‌های تابعه با تحلیل و آسیب شناسی چالش‌های حوزه رسانه، پیشنهاداتی برای ارتقا و تعمیق ارتباط با رسانه‌ها و ذینفعان کلیدی ارائه کردند.